Okategoriserade

Följ din dröm

Hej! Det ska bli ett riktigt roligt äventyr att hoppa på ”SUMMER SHRED 5” 🏋️‍♀️ Aldrig gjort nåt sånt här innan. Finns säkert platser kvar och så snart man betalat in avgiften så har man säkrat sin plats och man blir inbjuden i en grupp där alla deltagare finns med.

Men fram tills dess får jag klara mig själv 😉

Rygg och biceps stod på schemat idag. Ett bra pass och det var lungt på gymmet, för att sedan åka hem och stoppa i mig så skitmat jag bara hittade haha. Blir galen på mig själv när jag inte äter bra mat när jag tränar så mycket. Därför ska det bli så skönt att få hjälp med kostschema när jag hoppar på det där grejen =)

Den senaste tiden har jag märkt att människor runtomkring mig har väldigt mycket åsikter om mitt sätt att träna, att det t ex inte är bra att träna så mycket osv.

Så tråkigt för det är bara negativa saker om min träning.

Då vill jag bara säga att vi människor rör oss för lite, spenderar massa tid på onödiga saker. Varför ska man ägna tid på något vi inte har nytta av i framtiden och som inte är hälsosamt.

Synd bara att man inte kom på det tidigare 😉

Jag mår skitbra av att träna och har all tid i världen till det just nu, så jag kör på med det jag mår bra av helt enkelt.

Sen finns det alltid några människor som säger att de inte har tid att träna, då är mitt tips att ta t ex cykeln till jobbet istället för bilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *