Okategoriserade

Flickan och kråkan

Glad i hågen att tjejernas nya sängar hade kommit igår, som vi för övrigt väntat på i ungefär fem veckor fast det ska ta tre…… Slängde mig i bilen imorse, åkte o hämta morsan som bärhjälp då ingen annan var hemma, åkte två mil hem till brorsan o bytte bil då jag inte har dragkrok, fixade med släpkärra, iväg till möbelaffären o gled in o skulle hämta bäddarna, o möter tjejen i kassan.. HON – Ehh ja just ja, jag skulle ringt dig igår!!!!! Sängarna har inte kommit!!!!! 

Jag blev så jävla trött så jag åkte till Mc Donalds o delade en hamburgare med en kråka!!!!!  

Kråkjäveln o jag satt alltså o käkade en hamburgare tillsammans!!!!!

Men jaja alla kan göra fel o dom bad såklart så mycket om ursäkt, o istället kör dom hem dom till oss på måndag =) O vi slipper bära, det kan det ju vara värt..
Det var bara  EN liten sak!!!! Jag sålde båda tjejernas sängar i går, så nu står dom utan hela helgen hehe.. 

Vi passade på att umgås med vår son som är borta på utbildning på veckodagarna, men nu är det bara en vecka kvar sen får vi hem honom på heltid igen 💙 


Jag har iallafall ätit världens godaste skogssvampsoppa till förrätt.. Förrätt, varmrätt, efterrätt, o sen rullade jag ut från resturangen..


Barbro ger mig krokodilögat för att hon inte har en säng o sova i längre.. – Förlåt Barbro!!!!!
2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *