Heminredning,  Livsstil,  Träning

Fix på altanen

Godkväll! Det var ett riktigt busväder vi har åkt på här i Närke, snön har vräkt ner hela dan och det har blåst som in i norden. Idag kom vårt nya utebord till altanen som jag gärna hade viljat sätta ihop för att se om det blir bra, men jag har inte haft nån lust att stå ute och skruva i ovädret 😉 Vi har bytt från ett stort runt bord till ett rektangulärt, hoppas det blir bra.

Ser fram emot lite trädgårdsfix och att göra fint utomhus, och så har vi ju en student att tänka på. När sonen tog studenten för ett par år sedan så hyrde vi partytält mm, men det är så omysigt det är tycker jag. Om det blir nån studentmottagning p.g.a pandemin så kommer vi att ha den på vår stora altan istället, det kommer bli så mycket bättre.

Det är mycket att tänka på med en studentmottagning och då vill man vara ute i god tid. Jag har redan börjat planera, så kul är det! Älskar att planera fester.

Idag har vi firat Micke som fyller år. Barnen, sonens flickvän och jag väckte honom imorse med frukost på en bricka och presenter. 54 år blev han idag ❤❤❤

Sista gympasset imorse innan helgen, ska bli så skönt att vila upp sig nån dag. Idag blev det axlar och bröst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *