Okategoriserade

Firat en 18-åring

Godmorgon! Inne på min tolfte dag nu med rikliga blödningar suck, det är inte naturligt att blöda så mycket vi menstruation (när jag väl får den, den kommer ju inte jätteofta nuförtiden). En gång i tiden fick jag en hormonspiral insatt för dom här problemen.
Nej min läkare sa att vi kunde ta bort livmodern istället så det ska vi göra, och hade en tid för några veckor sedan som såklart blev inställd på grund av Corona.

Så det har inte varit jättelätt att träna just nu och har haft rätt ont i magen, mått illa och känt mig yr emellanåt, men några gånger har jag lyckats tagit mig ut iallafall.

Vi har också firat någon härhemma i dagarna.

Denna vackra, starka, trygga, genomgoda, roliga, sprakande, kloka flicka 💓💓💓 GRATTIS VÅR FINA FLICKA PÅ 18-ÅRS DAGEN!!! 💕💕💓💓🌟🌟🎉🎉

Vi fick som alla andra styra av allt med släkt och vänner på hennes 18-års dag, men hon fick ta hem sina närmsta vänner på middag några timmar 💓

  Men det var inte nog med firande, dagen efter så hade dom beställt bord och gick ut ett par timmar och mötte upp resten av sina vänner i Örebro. Så fina tjejer som skulle ut på lite galej 💓💓💓Eftersom hon älskar att springa i mina garderober så gjorde hon även det denna kväll, och om någon undrar vad hon hade på sig så hittar du dom här och här

💓 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *