Okategoriserade

Fillers på kindbenen..

Jag sticker inte under stol med att jag är för allt vad skönhetsoperationer, fillers, botox o sånt heter.. Själv har jag gjort tuttarna flera gånger.. Lagt i(första gången när jag var arton år), lagt i lite till, lagt i mindre igen o gjort ett lyft, o till slut blev jag så trött på dom där pattarna så jag tog bort hela rubbet.. Opererat bort hud från armen då jag ville ta bort en gammal tatuering, tagit bort en knöl på nosen som jag irriterat mig på sen tonåren för att sedan få en annan knöl efter operationen längre ner på nosen.. En broskknöl som är ganska vanligt efter en näsplastik.. Den får man ta bort kostnadsfritt såklart men har inte vågat gått igenom det där en gång till.. Men snart vågar jag hade jag tänkt.. Och så har jag lite restilane i överläppen.. Det var väl typ allt hehe, kanske glömt nåt..

Nu, nästan nyss fyllda fyrtiosex år, tyckte jag det var dags o prova fylla kindbenen som har sjunkit ihop med åldern.. Rynkor o sånt skit bryr jag mig inte så mycket om men fy fan vad fult det är när kindbenen börjar sjunka ihop.. Igår var det min tur på Skönhetskompaniet i Örebro.. En milliliter Juvederm delade man upp på båda kindbenen.. Superfint resultat på en gång.. Vill lägga en milliliter till men på lite andra olika ställen, speciellt näsa-till-mun-linjen vad dom nu heter… Var tvungen o vänta fjorton dagar tills svullnaden lagt sig om det behövs läggas lite till där vi höll på igår.. Sååååå obehagligt så jag höll på att krypa ur skinnet men vad gör man inte hehe, o som sagt var så har jag ju gjort värre saker!!!!! Jag skulle verkligen viljat höra hur det lät när dom knäckte ”oket” på snoken mitt itu, hade dom en stor hammare då eller????? BONK!!!!! Haha!!!!

 Skoja bara!!!!

Knappt bättre hehe..


Igår kom en kompis över med ett par flaskor bubbel, jag hade köpt ost o kex.. Efter ett halvt glas kom jag på att man kanske inte ska dricka alkohol efter en fillersbehandling.. Så vi googlade o mycket riktigt, ingen alkohol inom 48 timmar.. Tyckte väl inte var nån idé o förstöra när man lagt ut så mycket pengar, så hon fick dricka upp allt själv 😉 Men det är inte dumt med ost o kex heller..

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *