Heminredning,  Livsstil,  Träning

Fick åka till akuten

Hallå!! En hel eftermiddag på akuten och röntgen med min minsta dotter som faktiskt bara ramlade ner från sängen igårkväll, men med sin kompis över sig så det slog tydligen till rejält ajaj. 1177 rådde oss till att vänta tills idag istället om det gick på grund av mycket folk på akuten igårkväll, och det gick ganska bra. Hon vaknade ett par gånger inatt och det var lite knöligt att somna med den där onda armen, men till slut så!

Det visade sig att hon hade fått en spricka i skelettet på överarmen, och den får hon inte röra på minst fyra veckor. Vi ska tillbaka till röntgen om en vecka igen för att kolla hur det läker.

Hon var vid gott mod hela tiden även om hon har haft väldigt ont ❤

Efter fyra timmars väntan började det bli segt.

Ända tills hon fick veta att hon inte får träna på sina dansträningar/tävlingar på minst åtta veckor, då bröt hon ihop totalt! 😥 Och hon som hade gått vidare för att representera Sverige i Nordiska mästerskapen nu i vår.

Men inte hela världen, det blir ju fler gånger! 💃❤

Veckans styrkepass avklarat sedan i torsdags och kämpar mig nu igenom helgutmaningen bit för bit. Den innefattar bland annat promenad på 1 mil.

Är det nån mer än mig som tycker promenader är jättetråkiga? 😄 Tro mig att jag har provat allt som har med promenad att göra. ”Promenad med kompis”, ”promenad med musik i öronen”, ”promenad med pod i öronen”, ”promenad och prata med kompis i telefonen””promenad på gå band och kolla serier samtidigt”.

Men den måste ju göras i mitt pt program så jag valde det sistnämda igår, skulle gå en mil men det var sååå tråkigt så jag gav upp efter halva tiden och tänkte att jag får ta resterande fem kilometer en annan dag istället, jag har ju hela helgen på mig blää 😄

Kan inte fatta att jag tycker det är så tråkigt att gå, om jag inte hade så ont i ena foten så skulle jag sticka ut och springa istället 🏃‍♀️

Köpte så fina oljelampor i glas igår i vår mysiga fina butik BRUKET inredning här i stan där jag bor.

Jag vill ha dom på matbordet på altanen i sommar, så fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *