Okategoriserade

FEM CM mindre..

Samma visa varje månad, fyradagarsmigrän kommer med mensen.. Inte o leka med, varav två dagar är så jävliga så jag går inte ens ut genom dörren.. Så ska vi inte glömma en kraftig urinvägsinfektion på det också som hade gått upp i njurarna, inte heller o leka med.. Men penicillin på det så blev man människa på några dar..

Så, nu har jag ätit ”nomalt” i en vecka tror jag.. Inget sött, inget bröd, tallriksmodellen o inget efter klockan sex.. O jag har kunnat halshugga nån jävel.. Att äta ”normalt” betyder ju förfan SVÄLTA IHJÄL!!!! Tills idag!!!! Allt sug har försvunnit o inte speciellt hungrig längre.. Snacka om att man töjt ut magsäcken.. Små ändringar med maten o FEM CM mindre i midjan, på bara en vecka..  Bara sluta köpa skräp, nuförtiden vräker ju folk i sig sånt nästan dagligen o har helt tappat skillnaden mellan vardag o fest.. Som vi har gjort.. I fredags skulle ungarna ha fredagsmys.. Herregud vad jag hatar ordet fredagsmys!!!! Hursomhelst så har vi ju låtit dom få haft det för det har ALLA ANDRA, säger dom.. Sen ska dom ha lördagsgodis.. Sen på söndagen finns det oftast kvar o då ska man glufsa i sig det också.. O alla blir dyngfeta hurra vad snyggt!!!!! Dom fick välja i helgen, fredagsmys eller lördagsgodis.. Dom valde fredagsmys o vilket liv det blev på lördagen sen då hehe.. Jag tror dom väljer lördagsgodis nästa helg faktiskt..

På tisdag har jag käkat klart penicillinkuren, på onsdag ska vi börja springa, då ska jag springa tills fan avlöser mig.. Gullberskan o jag..

   Snacka om torftig frukost, bara att bita ihop.. EN portion, inte halva paketet…


Tacksam varje gång nån av ungarnas kompisar frågar om dom vill följa med till Lek o Bus Landet.. Fy fan jag hatar Lek o Bus Landet, tack för att ni tog med henne så jag slapp hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *