Okategoriserade

Får stanna ett tag till..


Mycket har hänt den senaste tiden o tur är väl det så man får lite annat o tänka på mellan varven efter min pappa o allt.. Förutom att jag höll på att få en hjärnblödning ikväll då min dotter Nicki o hennes två kompisar missade tåget från Göteborg efter en dag på Liseberg(som efter lite trix sitter på tåget hem igen tack gode gud för deeet), så har min son fyllt arton o min dotter femton år.. Grabben håller på med körkort o intensivkurs o har körkort om två veckor om allt går som det ska, o dottern har tagit sitt AM kort o fått en moped..  Hon!!!! Som alltid varit hemma hos oss på kvällarna.. Jaha!!! Hejdå då!!!!

Tur den här lilla sparveln inte är så gammal, änsålänge så kommer hon inte så många meter 💖

Häromdan ”slängde” hon alla sina dockor för hon tyckte hon hade blivit för gammal för dom, sen hittade jag henne såhär i sin säng 😁

Dom får nog stanna ett tag till, o inte mig emot hehe..


  

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *