Okategoriserade

”Familjemys” är väl synd o säga….

Ibland tar jag ut morsan o min rullstolsbundne far o rastar dom lite.. Åker ut o tar en fika eller lunch o mina småtjejer var också med idag.. Jag vet ju iallafall vart mitt dåliga ordföråd kommer ifrån, fast idag slapp vi iallafall höra om alla luder han pippat när han jobbat till sjöss eftersom mamma var den här gången med hehe.. Men han skulle stanna o röka stup i kvarten, rökte I bilen om vi pep iväg nånstans där han inte ville följa med, alla ville luncha på donken men det ville inte han, mamma o jag skulle kolla blommor men han undrade vad fan vi skulle ha dom till haha, o så höll det på sådär.. Fast jag vet inte om morsan var bättre, för när jag talade om för dom att Micke ska åka till Taiwan i sommar så vräker hon ur sig… – Där har jag sovit på ett horhus en gång!!!!!!!!!! När klockan var fem orkade jag inte med dom längre o körde hem dom….;)

Vi var också med in till mamma då Isa ville säga hej till katterna.. 
Hon älskar katter!!!!

”Medelhavet” i en kruka.. MUMS!!!!! Både kruka o palm från Blomsterlandet..
Jag har hittat mina daybeds till altanen, herregud jag ÄLSKAR dom!!!!!! Stolarna blir kanske lite svåra att göra själv, men bäddarna ska jag göra själv.. o EXAKT såhär ska dom se ut!!!!! Man svimmar ju vad mysigt……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *