Okategoriserade

Energin i botten

Gick in i vecka 4 med pt:n idag och nästan tappat 4 kilo. Kände mig omotiverat trött imorse innan jag skulle till gymmet. Omotiverat trött och tung i kroppen och jag kände att nåt inte stämde. Men jag förträngde det hela och körde på lika tungt som vanligt och försökte träna mig starkare och piggare 😄 Men tyvär så fungerar det inte så, kroppen sa ifrån och det borde man ju lärt sig vid det här laget suck!!

Jag körde klart mitt pass med nöd och näppe men nej jag behöver nog vila och återhämta mig litegrann, så imorrn ska jag vila!! Jag får ju lägga mina fyra pass hur jag vill på en vecka och jag kanske till och med vilar två dagar på rad. Får se hur jag känner allteftersom.

Kan hända att jag missade ett mål med kolhydrater i helgen och alla grönsaker som jag ska äta enligt mitt kostschema, men har svårt att tro att jag skulle tappa all energi på grund av att missa lite mat under en endaste dag.

Gjorde typ inget mer nyttigt idag, hämtade Isa på skolan och så åkte vi till Espresso House och gaskade upp oss med varsin kaffedryck.

Det är inte alltid så enkelt att ligga i hårdträning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *