Livsstil,  Träning

En stund i solen

Godkväll!! Imorse när jag vaknade kände jag mig såå redo att äntra gymmet, det är ju nästan tre veckor sen sist fast det kändes som månader. Måtte corona ha lämnat denna familj för gott nu inför studenten och allt som väntar här framöver. Kände att det fanns ingen anledning att hålla igen på gymmet för så kort tid så jag körde på och det kändes lite tungrott och ganska flåsigt, men det gick bra. Och vilken känsla att vara igång igen 😃 Tänk att man kommit så pass långt i träningen ändå 🤩

Började om på dag 1 på mitt Summer Shred 5 schema och kör om det i tolv veckor fram till första september, för då ska jag gå med i Autumn Shred 6. Det ska bli så kul att köra i höst igen, nytt folk, ny facebookgrupp, nytt träningsschema, pepp och inspiration, älskar det! Tror vi var över 200 personer med sist.

Det är så otroligt coolt att göra en så stor förändring på så kort tid, men det är ett hästjobb och ingen enkel resa. Men det är ett så mycket roligare liv att träna och ändra sin livsstil, man mår så mycket bättre på alla sätt 😀

Blev en stund i solen idag också, varmt och skönt och jag njuter av varenda minut.

Det var bara ett litet problem, tror varken jag tål melon eller vindruvor haha. Tryckte ner allt på nolltid och blev uppblåst som jag vet inte vad och hade ont i magen resten av dan 🤣🤣

Den här herrn han njuter i solen han med 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *