Okategoriserade

En sjuhelvetes dag

Sitter i soffan o tar igen mig efter en sjuhelvetes dag.. Min kompis Anna o jag skulle vara ”sprutstöd” åt varandra idag hehe.. Först skulle hon in till USÖ o få en spruta rakt in i en led i handen, bara det gjorde ju att man fick ont i hela kroppen..

När vi kom fram till USÖ så var det samma hus, ingång o samma hiss dit jag vakade över min pappa som blev akut sjuk och gick bort efter en vecka för ett halvår sedan.. Alla minnen kom tillbaka o jag blev så ledsen..Ville inte följa med henne först.. Fick sitta o böla i bilen en stund när jag såg vart vi skulle in, fast efter en stund tog jag mod till mig o följde med.. Livet suger skit ibland rent ut sagt!!!!! Saknar min pappa så mycket, o inte blev det bättre av att komma tillbaka där vi hade en vidrig tid rent ut sagt..  

   
Sen var det min tur att få en sprutbehandling med Juvederm i ansiktet.. Färdig att hoppa ur limnigen varenda gång för jag vet hur ont det gör.. Hon jag går hos är läkare o jag bad direkt efter nåt lugnande när jag kom in, det började svänga i skallen redan efter fem minuter o var knappt ”nykter” på flera timmar efteråt.. När jag var klar vingla ut därifrån så jag fick nästan hålla Anna i armen haha.. Stesolid tror jag det hette.. Men nu börjar jag äntligen kvickna till, men mår lite illa faktiskt..


Lagt i en milliliter Juvederm i överläppen o en halv i nasolabial vecket(bara i ena sidan), svullen som en gris o lite blå och får inte måla mig idag.. Men det brukar lägga sig helt efter några dar.. När man börjar närma sig femtio händer det ju en massa grejer i ansiktet o då är det fint att pyttsa i lite här o där tycker jag, fast inte för mycket.. Man känner sig liiite finare… Jag vill fortfarande har kvar lite veck i ansiktet så hon får inte ta allt.. Rynkorna bryr jag mig inte så mycket om fasktiskt, men det är det där andra.. Insjunkningar o sånt som gör att man börjar se trött o hängig ut.. O allt verkar krypa ner o samla sig runt munnen.. Iallafall på mig!    

Dom stora ungarna har klarat sig själva idag, men hur såg det ut i hallen när jag kom hem.. Fick ett smärre tokspel o köket vågade jag inte ens visa er haha.. 

Det brukar hjälpa nån dag eller två, men sen är det samma visa igen!!!! Kul om det ringer nån på dörren, o det gjorde det ju såklart.. Två gånger grrrrrr!!!!!!

Nu ska jag vila en stund.. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *