Okategoriserade

En bunt käringar….

Det är fan inte illa o vara på fötter så snabbt efter att ha karvat ur halva ”innehållet” därnere eller vart det nu sitter haha.. Ganska mycket på fötter iallafall…. Fixade lite i lusthuset idag då jag väntade hem gamla kompisar ikväll.. Sju stycken blev vi rättare sagt..=) Vi träffas hos varandra då o då, o nu var det min tur minsann.. Vid halv ett stack vi o handlade o jag hade inte en jävla aning om vad vi skulle äta, o klockan fem skulle dom vara här…=/  sååå typiskt mig o som hatar o planera också.. Det är mycket bättre o stressa ihjäl sig som en idiot i sista sekund….;) Så utan inköpslista in på Willys, klotljus på Ikea, nya blommor till lusthuset på Blomsterlandet o lite annat så jag var inte hemma förens alldeles för sent.. O jag hade inte gjort det enkelt för mig, så krångliga maträtter som möjligt…;) Jag hann varken byta om eller måla mig innan dom kom haha, så det fick va som det va….;) Men nåt till kaffet var jag så bussig o överlät till en av gästerna, för bakar det gör jag inte mer i år….

Ah jag vet rosa blommor o hjärtan, jag ska ta o ändra om här nån gång hehe…
 
Dom här jäklarna tar jag nog kål på, inom en vecka!!!
 
 
 
En bunt käringar som hade trevligt som vanligt…..=)))))
 
 
 

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *