Okategoriserade

Eländig!!!…..

Känner mig eländig o riktigt sjuk, då influensan har kommit till mig.. Kände redan i fredags att det var nåt på gång, men sen hände inget mer så jag trodde jag skulle ”slippa undan”.. Men igår när vi var i Karlstad blev det bara värre o värre.. Hosta, huvudvärk, feber, muskelvärk, halsont, jag allt det där skiten…. Fan är det inte bara några veckor sedan jag hade ont i halsen????..
Karlstad igår o ”Livekarusellen 2013”, då min grabb spelade med sitt band ”Brothers Of Another Mother” o här är en av låtarna dom körde.. En ”Cover” men oftast gör dom sina egna låtar.. Tretton år gamla är dom o kliver upp på scen som dom aldrig gjort nåt annat.. Fast det har dom ju knappt heller för dom har spelat i mååånga år tillsammans….;)  
Häromdagen var jag hemma hos http://www.blondahaxan.com/  o jag säger bara en enda sak, jag har ALDRIG sett nåt liknande till kåk.. Helt otroligt hur får ni till det??.. Så till alla inredningstidningar vill jag bara säga  SLÄNG ER I VÄGGEN!!!!!…..;) Jag fick sån inspiration o till speciellt ett av rummen då jag sitter fast lite här hemma, så hon hjälpte mig o skissa på rummet och massa tips.. Tack!!…=))) Hon har även öppnat en ”Bloppis” som man kan besöka här http://parlgarden.blogspot.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *