Okategoriserade

Duka till nyår

Hej! Jag vill börja med att säga att jag nyligen skaffat ett annat domännamn till den här bloggen och ska byta adress. Något lite seriösare namn kanske hehe. Från början var det bara ett prov på att börja blogga och skulle inte ens behålla det här namnet(som min morbror kallade mig när jag var liten 😅), men sen har det bara hängt i. Kommer ochså byta bloggplattform men det kommer att vara en procedur på några veckor,  och säger såklart till när det är dags.   


Alltså hur kul är det inte att duka fint när det ska komma gäster? I år blev det en dukning i mörkblått, guld och rosa.

Jag var uppe och dukade klart direkt efter jag vaknat på nyårsafton, vrålade i dörren innan jag åkte till gymmet att alla äter framför tv:n hela dan. Ni petar inte på dukningen haha 


Sen fylldes huset med några vänner, vi var sex vuxna och två barn.Två söta nyårsfirare 🎉🎉🎉 

Efter trerätters, nötter, chips och lite lyxig choklad inslagen i cellofan så begav jag mig till gymmet och körde ett pass dagen efter, axlar och mage. Kändes verkligen skönt men sen tror jag knappt jag reste mig ur soffan på resten av dagen.

Nu väntar straxt gymmet och idag kommer det se ut såhär, lår & vader står på schemat.

  • Knäböj 
  • Stela marklyft
  • Lårcurl
  • Benspark
  • Vadpress
💓 

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *