Okategoriserade

Dottern på filmkollo

Förra helgen var vi o lämnade vår stora dotter på filmläger i Främmestad. Ända sen hon var liten har hon haft en dröm om att bli skådespelare. 

(Hon står längst till höger)
Undomar från hela landet kommer för att göra film tillsammans o hon har haft så roligt, så roligt att hon visst glömde ringa hem på en hel vecka hehe..

I grupper gjorde dom egna filmer, hade utbildningar i filmproduktion, workshops och skådespeleri, och idag avslutades det med filmpremiär tillsammans med deltagarnas familjer där dom visade alla filmer och berättade vad dom gjort under hela veckan.
Har du en dröm om att bli skådespelare? Eller vill du stå bakom kameran och skapa ett mästerverk? Skicka in din anmälan till vårt Filmkollo och ha galet roligt nu i sommar.
Vi är hela Sveriges Filmkollo, till oss kommer ungdomar från hela landet för att göra film tillsammans. Skriv manus, lär dig regissera andra eller testa att själv agera framför kameran. Filma med olika tekniker och lär dig hur du sminkar effekter som sår och skador. Erfarna ledare och filmhandledare sover på plats och stöttar i filmarbetet under veckan och vi avslutar såklart med röda mattan och filmpremiär! För oss är det viktigt med gemenskap och delaktighet, vi vill att alla ska ha roligt – Galet roligt!
Nytt för i år är att vi har helt nybyggda lokaler. Nya studios, stor premiärlokal och nya sovrum. Hjärtligt välkomna till ett sommarläger som äger rum i produktionsbolaget iFocus Studios lokaler i Främmestad, mitt i Västra Götaland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *