Okategoriserade

Dom är svingoda!

Precis som människor…….. så verkar han gilla att sola sig herregud innan jag får honom ur sänghalmen på mornarna hehe..

Ut o fixade lite grejer med minstingen på förmiddagen innan vi var uppbjudna till min gamla mormor 95 år.. Hon hade lagat en god lunch till min mamma, dotter o mig, efter det jordgubbar o vispad grädde, sen rullade man ju ut därifrån..


Har ni testat dom här föresten? Hårvitaminer från Sugarbearhair


Barnsliga godisvitaminer som ska ge såååå starkt hår o naglar till vuxna.. O jag som går på precis allt tänker iallafall prova till mitt typiska skandinaviska skithår.. Sen att gummibjörnarna innehåller en jäkla massa socker väljer jag att förbise.. Äter man dom här kanske man slipper stoppa i sig tio kilo nötter o spenat hehe.. Dom är svingoda!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *