Okategoriserade

Disney World

Ödlor är en sak, men jag har då aldrig sett så jävla mycket grodor på ett o samma ställe som i Orlando.. Det ligger överkörda grodor på hela parkeringen…Men så länge jag inte springer på en krokodil orm eller spindel så går det väl an..;) Googlade på giftiga djur i Orlando, det skulle jag inte ha gjort.. Jag är rädd!!! I Sverige har vi stängsel efter vägarna för älg, här är dubbla stängsel efter motorvägarna för krokodiler.. Såg att det finns krokodiler i vattendragen i villaområden o golfbanor.. Men det är nog osannolikt att vi stöter på några så länge vi håller oss därifrån o inte tar några turer ute i vildmarken….

Vi glömde smörja in oss med solskyddsfaktor imorse innan vi stack till Disneyparken Magic Kingdom, det måste ha varit minst trettio grader varmt idag o fan vad jag bränt mig.. Ajaj o ajabaja..

Båten som tog oss till ön o Disneyparken Magic Kingdom..
Hon bara älskar sina nya öron..
Hon hade fullt upp o ta hand om Mimmie o jag vet inte alla hon köpte..
Nicki köpte ny pyamas..
Tjejerna ville ha en oboy burk i poslin o ett grytunderlägg i gjutjärn…=)
Barnen köpte ett nytt MONOPOL..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *