Okategoriserade

Disken flyttar ut…


God fortsättning!!! För det är väl det man ska slänga ur sig nu??? Eller är det efter nyår hehe jag kan aldrig hålla reda på det där…. Känner mig lugn o harmonisk efter julhelgen o barnen är nöjda <3

Nu är Spindelulla vintertrött, riktigt vintertrött.. Somnar tidigt o vaknar sent, så sent så att jag fick åka med dyngsurt hår till jobbet imorse.. Jaaa såååå sen var jag….;) Det börjar det röra på sig ordentligt i butiken nu, Maria håller på o flytta ut.. Och i och med att hon flyttar ut så flyttar också butiksdisken ut.. Har snart letat i en månads tid efter en disk men hittar ju ingen jag gillar.. Jag gillar inte IKEA heller men eftersom disken åker imorrn var jag så illa tvungen o åka till dit o försöka mixtra ihop nåt som åtminstone liknar en disk.. Åh halleluja två överskåp 100 cm gånger 80 cm till ett kök o en bänkskiva i valnöt hm det ska bli mycket intressant….;) I mitt huvud ser det ganska bra ut men det kan lika gärna se förjäääävligt ut…;) Då får jag fortsätta leta….

I helgen blir det lite mer jobb än vanligt.. Jobba, möblera om i butiken o bygga provhytter.. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *