Okategoriserade

Det måste vara enkelt o leva..

 Jag sa det redan förra sommaren(bild från förra sommaren), inte en enda gång till jag släpar runt på dessa soffdynor till utemöblerna så fort det börjar regna lite, jag vet inte hur många gånger jag stått o kastat in alla soffkuddar in genom sovrumsfönstret så det bara yrde om det förra sommaren.. O nu kan jag inte gömma dom i sovrummet heller för där finns ingen plats längre, så nuförtiden står dom mestadels i hallen eftersom det nästan alltid regnar.. Står utefter väggar o under trappen o ser inte speciellt kul ut..Som tur är så finns det möbelöverdrag, o det skaffade vi äntligen ett idag pust!! Det måste vara enkelt o leva =)

Så nu ligger dom därunder, skyddade från både regn o föroreningar.. Heeeela sommaren =)))))


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *