Okategoriserade

Det man kan göra idag uppskjuter vi till morgondagen…

Mycket piggare lördag.. Så pigg att man orkade sitta uppe på altanen o sagga med min pappa, farbror o lite kompisar till halv två på natten..  För att sedan lägga mig o titta på en skräckfilm till halv fem på morgonen..Dags o va vaken lite över hur man sover, sena nätter o sover långt in på förmiddagarna..

Skulle röja lite hemma i lördags men det man kan göra idag uppskjuter vi till morgondagen, lärde mig pappa o farbror… Sen åkte vi ut o handlade istället..

Som blommor, MUMS!!!! Vad vore livet utan blomster.. Hortensia blir man glad av, o lite färg.. Har också plockat in lite ”guld” i inredningen, men bara på några ställen.. Så varmt o ombonat..
Och underlägg till nya utebordet, i hampa.. Smälte fint in till bordet, från Åhlens.. Superfina o mindre att torka, för det var ett rent helvete o ha ett glasbord utomhus.. Fast fint är det..
En hortensia till utomhus.. Också en ljus ljus lila..
Nicki käkar antibiotika mot ett djävulskt nageltrång som vi hållit på o traggla med i ett års tid.. Häromdagen var vi på vårdcentralen o sa att nu får ni dra bort skiten så hon blir bra nångång!!! Det tyckte dom med, men på grund av  infektionsrisken på sommaren så får hon vänta några månader till innan operation.. 
Fast lika glad för det..

Den här rosa blev ett felköp(gör ofta såna), Men fick en plats i ett köksfönster..
Höll på o ta död på Isas tomatplantor som hon sått själv i mjölkpaket, dom har hängt rakt i backen flera gånger men rest sig igen med lite vatten hehe.. Införskaffade två tomatkrukor, jord o gödsel o hoppas dom tar sig..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *