Okategoriserade

Det läker snabbt nu

Jag har opererat mig ett flertal gånger i mitt liv men aldrig har jag varit med om något liknande som denna gång. Tio dagar låg jag och kunde knappt röra mig, har haft så ont och har ätit så mycket smärtstillande så jag spyr nästan bara av alvedon som är det enda jag äter från och med igår.

  
Det finns mycket man skulle kunna berätta om hur det var efter den här operationen men jag låter det stanna här, och just nu är jag bara överlycklig att det är över. Den värsta smärtan vände för ett par dagar sedan och nu läker det snabbt.

Fick åka hem dagen efter operationen.

Låg mestadels i soffan om dagarna och nätterna första dagarna och jag tror tjejerna var lite oroliga för mig, så dom bäddade på en stor luftmadrass och ville sova i vardagsrummet med mig hehe 💓 Hunden också!

Längtar längtar längtar till gymmet, får se om några dagar om jag kan följa med tjejerna ner och gå på bandet medans dom gymmar. Det känns som det skulle kunna ske redan till helgen.

💓


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *