Livsstil

Det kräver bara lite tid

Fy farao det är omänskligt kallt ute nu, blev knappt varm i kläderna på gymmet imorse fast vi körde på. Känner mig bottenfrusen fast jag knappt var utomhus idag och sitter inlindad i en filt framför brasan brrr!!

Idag hade jag sällskap av både Nicki och hennes vän(och danspartner)

Dom är så duktiga och dom har också kommit till att dom tycker det är roligt med styrketräning =)

För det kräver lite tid innan man kommer dit, sanna mina ord 😉

Jag har kört axlar och mage idag och kom på att jag knappt känner nånting alls längre efter min axelskada på gymmet för ett par månader sen, fick lite tips på gymmet om en bra övning att lägga in då och då för just min axelskada. Ska försöka komma ihåg det!

Hade tänkt köra dubbla pass idag, skulle köra ett konditionspass ikväll när tjejerna dansade i Hallsberg, men hoppade då jag hade sån träningsvärk i benen igen. Det går ju inte att köra fullt ut tycker jag när man har sådär ont i musklerna. Benen fick helt enkelt fortsätta vila tills på fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *