Okategoriserade

Det enda rätta…..Herregud jag blev helt yr när jag kom innanför dörrarna till jobbet imorse o fick se hur det såg ut i butiken.. Näe det här blev ju inte alls bra, vafaaan då!!! Det enda rätta var o ringa in hjälp för nu orkade jag inte själv längre, o Smala Sussie som var där på tjugo minuter..=))) Vi hasade runt på möbler så vi visste varken ut eller in till slut….;) men nästan allt åkte tillbaka där det stod innan o det var mest lite småändringar som behövdes för att det skulle bli top notch hehe.. Men vi hade verkligen provat alla varianter…;) O sen var det allt runtomkring, alla grejer som skulle ställas iordning, det hjälpte hon mig också med.. Hon hjälpte mig tamejfan tills det blev helt klart o vi var inte klara förens ikväll…=)))) Hon har även skyltat om mitt Ernst fönster…=)Tack, det blev jättefint!!! Lite småpickel kvar o det fattas lite grejer o det fortsätter jag med imorgon, för jag får i allafall inte tag på nåt jag behöver idag…

Dåligt med bilder från butiken, det ska jag försöka komma ihåg imorgon..=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *