Okategoriserade

Det blev fan inte bra!!!!

Nu har jag försökt bott in mig i det lilla rummet där kläderna är i butiken, vi har snickrat provhytter, målat o grejat.. Det blev fan inte bra!!!! Funderat o funderat o efter diverse förslag från vänner tog jag med mig ungarna idag o rev en trävägg en halvtrappa ner o flyttade ner alltihop o tamejfan så bra det blev där då…=)))) Just nu har jag bara massa golvställ o nåt bord, men snart ska vi ska börja snickra efter väggarna istället.. Nu får jag också utnyttja hela lokalen då jag inte visste vad jag skulle göra därnere från första början.. Bommar igen det där lilla rummet innanför butiken sålänge då vi inte får dom flesta av varorna förens vecka sju..

Nu är det bara att vänta in den stora Formexmässan i Stockholm på onsdag.. Formex är en branchmässa för folk bland annat inom textil o inredning.. Kan knappt tänka på nånting annat just nu…=)))
Följ mig gärna på onsdag på Instagram socker_kumla eller facebook SOCKER
Undrar vad jag gjort med datorn den här gången då det inte går att lägga ut bilder???? O förutom det har jag ett stort Sankt Bernhardsarsle i ansiktet o ska försöka sova nu….

Hälsningar Datageniet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *