Okategoriserade

Det är nu det roliga börjar

Jo visst hade jag energi att riva av ett pass på gymmet igår, jag var där redan vid sju på morgonen. 
Snabb pw och sedan körde jag ben och rumpa.Idag blev det en vilodag från gymmet.

På förmiddagen idag var jag på ett litet möte igen angående ritningarna på inredningen som jag har fått hjälp med till min företagsidé. Det såg väldigt fint ut och så fort jag får dom digitalt ska dom iväg till en arkitet som ska hjälpa mig med resten av ritningarna till självaste bygglovet och lite runtomkring.

Det är ju nu det roliga börjar, när planerna börjar ta form. Jag kommer  att få se hur det kan tänkas se ut.

Nu är det dags för sängen redan, imorrn är det danstävling för båda tjejerna och vi ska upp jättetidigt.

Provning av olika latinklänningar ikväll.

💓
   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *