Okategoriserade

Det är ett problem…

Hemma från Norrköping runt lunchtid igår.. Trevliga tjejer som tusan mina gamla jobbarkompisar o så god mat fick vi, men det där med o kröka till hmm!!.. Är det åldern måntro?? Näe jag tror nog det var ciggen urk!!… Ett par glas vin o nåt glas öl, men rökte däremot ett helt paket cigg o spydde som en räv halva natten.. O det var det visst fler som gjorde hehe..

Pratade med en kompis i luren nu på förmiddagen, som höll på att rensa för fullt inför sin flytt till USA….=))) o börja fundera själv på allt man har ligger runtomkring.. Vem skulle inte behöva rensa i röran!!.. Jag måste tamejfan vara en samlare fast jag inte själv tror det, o det är ett problem.. O ren oreda GÖR ju så det ser stökigt ut….
När jag pratade med henne kom jag på en artikel jag läste för ett tag.. – TÄNK SOM OM DU SKULLE RENSA FÖR ATT FLYTTA UTOMLANDS, stod det….. Bra tips tänkte jag, och då blev det inte svårt alls….=))
Jag hann inte mer än att slänga på luren, så var det fram med kartonger o påsar.. Helvete jag fyllde på stora sopsäckar på tjugo minuter.. Sen bar det iväg till nästa ställe i huset.. Jag vågar nog inte låta nån annan i familjen kolla i säckarna hehe, men det gav mig ett lugn…..;) Härligt!!!!!
Nu ska jag planera för rensning i nästa rum…..=))))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *