Okategoriserade

Det är aldrig försent att börja träna

Det är väldigt kul att några av mina närmaste har börjat sett synliga resultat av min träning. För det är ju resultat man är ute efter! 

Min man sa för första gången igår att det syns på mina ben, dom har börjat bulla upp på framsidan av låren och jag såg det själv när han nämnde det. 

En av mina vänner sa att jag hade fått två bullar på rumpan – det har du inte haft förut, sa hon!

En annan nämnde häcken igen och att det syntes på mina axlar att dom börjat ändrat form.

Min mamma sa idag att jag inte har kvar det där fula platta arslet som jag alltid har haft haha(tack mamma)

Och det tro fasiken om det inte var sant som jag har slitit i två år nu nästan 😉 För tänk om man slitit röven av sig så lång tid och inte kände nån som helst skillnad efteråt, det vore ju hemskt!

 

Nicki var med till gymmet imorse, hon är grym min dotter 👊👊👊💓
Mitt träningsschema denna vecka!

Så otroligt mycket positivt min träning har gett så det är inte klokt. Fokus från början var att gå ner mina sluta-röka-kilon och gick ner över femton kilo, det gick ganska fort. 
Jag kan springa längre och snabbare, smidigare, starkare och nu är mitt mål att bli vältränad. Jag ska på riktigt slita häcken av mig med vettig kost och regelbunden träning. Att jag har fyllt femtio ska inte stoppa mig, det ska bli riktigt kul och jag är beredd att ge allt för att lyckas. Även om jag inte riktigt vet hur, så är jag en liten bit på väg.

💓


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *