Okategoriserade

Destination MIAMI..

Vi var nästan svimfärdiga i förrgår efter o ha landat i Miami o varit vakna i två dygn.. Det var bara o göra det man skulle o typ gå o lägga sig.. Vi hade endast bokat första natten på ett designhotell i Art Déco stil, som ligger bara två kvarter från Lummus park o stranden.. Mamma mia det var som o kliva rakt in i en  porrblaska hehe, men gott sov vi….=)
Vi har bestämt oss för o stanna här i Miami några dagar o igår bytte vi till ett annat hotell med pool..
Miami Beach, glamourösa hotell, stränder, art-deco distriktet o heta nattklubbar.. Jag skulle väl inte rekommendera detta ställe att ta med barn till, men om man reser med vuxna är det ju helt perfekt.. Exklusiv strandpromenad längs med South Beach mellan Ocean Drive o stranden, där man promenerar o tittar på folk..=) Inlinesåkning, skateboard, jogging, cykling, skridskoåkning mm o ändlösa caféer o resturanger tvärs över gatan..      

 
Vår bil i tre veckor framöver..
 
Miami Beach..
 
 
Man får ha koll på vart man sätter fötterna, dom är överallt o snart har man väl en i brallan..
 
 
 
 
Isa <3
 
 
Trevligt att mötas…=))
 
Vet inte hur många gånger jag har sagt att det är för härligt haha, men det som är mindre härligt är att jag inte är överens med tiden.. Vaknade ”idag”, utvilad o pigg, gick ner till lobbyn o tog mig en kopp kaffe, höll väl förfan på o sätta kaffet i halsen när jag såg att klockan var halv två på natten!!!! Så jag bloggar när alla andra sover, o jag kommer va trött som en pannkaka idag.. 
Ingen speciell sol igår, men tropisk värme o solstrålarna har nått mig iallafall för jag är såååå uppbränd.. Idag solskyddsfaktor 50 från topp till tå..
   
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *