Okategoriserade

DEN jävla oturen…

Jag har den oturen att lättare få urinvägsinfektioner än dom flesta andra, dom kommer på löpande band för tillfället.. Nu har jag läst på o tror jag vet varför.. Jag hatar vatten!!!!! Dricker säkert för lite vätska.. Vatten smakar pecka o tar typ ett glas om dan, bara för att man SKA dricka vatten.. Sen glömmer jag bort o fortsätta dricka hehe..

O därmed gick löpningen åt helvete precis när man  kommit igång igen för några veckor sedan..Vi får ta snabba promenader istället för det har väl ingen dött av fast man har lite infektion i kroppen..

FET Ryamatta som jag lovade visa bild på.. Jättetjock o mjuk, Florida Ryamatta från MIO Möbler 200 X 300 cm.. ”Garnet” lägger sig inte ner o det är jättebra pris på dom.. Finns i flera färger o storlekar.. Mullmull!!!!!! 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *