Livsstil,  Träning

Därför tränar jag

Godkvällens! Hoppas allt är bra med er! Jag har tränat mig igenom min nackspärr hela veckan och det börjar ge med sig en hel del faktiskt, nu kan jag åtmintone vrida huvudet åt sidorna. Det kunde jag inte igår morse.

Det är ju därför jag har börjat träna, för att förebygga problem med kroppen 😄 Stärka musklerna i nacken, ryggen och magen, såna där grejer som man har lite problem med. Och få ett starkt hjärta såklart ❤

Okej då, hålla fläskvalkarna borta också, och hängröven haha, gäddhänget, det finns ju hur mycket som helst efter att man har fyllt 50! 😂

Imorgonbitti är det dags för ett återbesök till röntgen -och ortopedmottagningen på USÖ med Isa:s arm, hon fick ju en spricka i överarmen i skelettet förra helgen.

Hon har svårt att ta det lungt den lilla damen. Nån dansträning blir det inte på några månader men träna benen kan hon träna säger hon, så hon föjer gärna med till gymmet och kör lite ben ibland.

Lite vila ibland! 😊

Igår frågade hon vad jag hade gjort i händerna?? Jag hade inte sett det själv men nu måste jag ha legat i hårt med träningen, valkar i händerna 😄 Nix det där går fetbort säger jag bara, ska åka och införskaffa mig ett par träningshandskar imorgon!

Helgen kommer förmodligen inte bli rolig, jag ser inte fram emot pt:ns helgutmaning! Förutom alla styrkepass jag har kört hela veckan så har jag maskinrodd 2 km, cykla 3 mil och springa 1 mil kvar. Med halvt nackspärr ska tilläggas 😄

Men skam den som ger sig! 💪💪👊👊👊🤩

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *