Okategoriserade

Där gick mina planer i stöpet…

 
Åh halleluja den dagen vi kränger kåken o får större.. Konstigt men 220 kvadrat räcker inte till så vi får som vi vill ha det.. Egentligen skulle vi göra ett litet rum till sexåringen av vad som skulle bli toa på övervåningen, men ångrat oss.. Det blir toa.. Klart som fan man måste ha toa på övervåningen när det är både allrum o tre sovrum uppe…. Så nu har jag o gubben flyttat ner o alla ungarna har varsitt rum däruppe… Tack nu var det löst…..=)) Det var bara det att den stora tjejen hade nytapetserat o fick ge bort det till sin lillasyster, o ta vårt gamla sovrum.. Hon var väl inte överförtjust i bruna tapeter precis men dom är ju nya o det fick väl gå ett tag sa hon….;) Hon fick ju mycket större rum…..;)
Tur man bodde in sig ett tag sen nybyggnaden i slutet på förra året så man inte hade gjort nåt dumt, o där gick min planer om mitt ”bibliotek” därnere i stöpet!!!!…;)
 

Världens finaste dammvippa hittar man på Fredrikssons Måleri i Hallsberg….=)

 
Hittade det här fina somriga serveringsfatet idag på Guldfynd på Marieberg.. Skålen i mitten hörde såklart till men ligger bara ”löst” i….
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
   


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *