Okategoriserade

Dämpa ångest tips

Godmorgon!

Mina hormoner och hjärna var verkligen inte i fas igår när jag vaknade. Hade en jäkligt irriterande ångest och det är samma visa varje månad innan mens. Drack några koppar kaffe och det blev nästan ännu värre.
Har ingen aning vad jag lider av men det ska bli skönt när den där mensen slutar helt och hållet för den är på upphällningen tror jag för den kommer mer sällan. 

Tvingade iväg mig till gymmet iallafall och försökte träna bort den, men det gick inte det heller blää!!


Jag körde ett riktigt ben & rumppass fast det kändes som jag skulle krypa ur skinnet, hem och käkade frukost och vilade en liten stund, och sen var det som bortblåst. Konstigt verkligen hur kroppen kan spela en ett spratt ibland.
Det kanske är ett tips, åk och träna för att dämpa ångest hehe

Klickade hem ett par superfina örhängen häromdagen.

Och till vilket pris sen, du hittar dom här

Idag står rygg & axlar på schemat, det blir kul!

💓


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *