Okategoriserade

Dags för comeback – IGEN!!!!!!

Jag älskar att springa!!!! Mår så förbannat bra när jag springer.. Får mindre ont i ryggen då jag har svag ryggmuskulatur, bästa sättet att hålla vikten o det är enkelt o bara snöra på sig skorna o sticka iväg direkt utanför dörren.. Borde ju inte finnas några ursäkter till att inte springa!!!!! Alla kan springa om man är frisk!!!!! Men likförbannat kommer jag alltför ofta av mig när det gäller löpningen och så rinner det ut i sanden i ett par månader.. Så hatar jag att springa ensam, skulle aldrig ge mig ut i skogen ensam.. Och så gillar jag inte att springa asfalt heller, det frestar på för mycket i ryggen.. Det går bra så länge jag har en löparkompis, men så går det inte alltid ihop sig med tider att köra tillsammans.. Och så kommer man av sig…

Det är klart man funderat på att skaffa ett löpband……. 

Nu är det slutfunderat o hela familjen springer.. Det är kul o lättare att motivera sig på ett löpband.. Det var guld värt!!!!!! Bästa investeringen….


Här testar min ena dotter löpbandet för första gången..

Va i form eller hitta på ursäkter!!!! //Paolo Roberto

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *