Livsstil,  Träning

Dag 3

Hallååå!! Redan dag tre i Summer Shred 5 och jag har varit hungrig som en varg mellan måltiderna, kommer nog kännas bättre om några dagar så det är bara att härda ut!

Jag älskar latte. Det är min drog på riktigt. Men nu har jag slutat tvärt – utan att trappa ner – av det skälet att vi inte ska dricka mjölk på tolv veckor.

Jag har druckit uppemot 3-5 lattar om dagen och minst lika många kaffe med mjölk. Så när pt grejen drog igång så slutade jag med dom, jag dricker bara nån kopp eller två om dagen nu utan mjölk. Dumt att sluta tvärt men det smakar ju grävling så det är svårt att få i sig.

Haft svårt svårt att sova om nätterna i ett par dagar för huvudvärk och nån intensiv muskelvärk i benen, så jag har fått käka värktabletter. Haft svårt att motivera mig att gå till gymmet för att träna med huvudvärk men jag har gjort det iallafall, och det har gått okej! Men inte mer.

Idag kände jag för första gången att den håller på att förvinna så idag gick det hur bra som helt att köra på gymmet. Det är mycket nya övningar som jag aldrig gjort förut, så kul att lära sig nytt!

PT ingen leksak! Nu kör vi!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *