Okategoriserade

Brottas med övervikt

 Känns som vi bara springer på gymmet nuförtiden! O det gör vi ju nästan också, om vi inte har nåt annat för oss =) 

Brottas med envisa tio kilos övervikt efter min pappa gick bort, plus att jag slängde cigaretterna(tack o lov för det) för sista gången för över 1 1/2 år sedan.. Kombinationen av detta gjorde att jag gick upp nästan 20 kilo på väldigt kort tid.. Har aldrig haft anlag för att gå upp så mycket i vikt så nu vet jag inte vad det var som hände.. 

När jag väl ryckte upp mig o bestämde mig för att gå ner allt igen, så gick jag ner tio kilo på tre månader, med rätt kost o träning.. Men sen har det gått trögt i ett par månader.. 

Lilla Isa kämpar på med mig!! 

Biffen!!💓
Bra pass med båda mina tjejer igår 💓


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *