Okategoriserade

Benhinnorna värker

Nu är det inte lika skönt att springa längre 😄 Jag får så ont i smalbenen, det gör ont på framsidan och det gör att det tar emot när jag springer. Jag har jättebra löparskor men att det skulle gå över ju mer jag springer tror jag inte är rätt melodi.

Nu är det ju inte så att jag sprungit ihjäl mig precis och är bara inne på tredje dagen i rad, men jag chansar och kämpar vidare tills vi alla fått svar på vårt Coronatest härhemma. Åh vad man längtar att få krama och pussa ungarna, och dom likaså 🥰

Jag och Micke fick svar idag att vi var negativa, så nu väntar vi bara på tjejernas svar. Sonen bor hos sin flickvän och hennes föräldrar tills vi alla fått svar och vi håller oss isolerade tills dess.

Nicki har haft modevisning i sina nya träningskläder som kom i brevlådan, vilken härlig färg på henne 💙 Du hittar dom här!

Usch vi är uttråkade deluxe härhemma men imorgon ska jag ta tag i altanen och göra rent altangolvet och alla möbler, slänga på överdagen till alla dynorna som jag har tvättat och lägga ut dom.

Så det är bara ner på knä imorgon och skrubba!

Men först en joggingtur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *