Okategoriserade

Barn är inget undantag

Hej! Flera dagar väntar med riktig högsommarvärme, bara att njuta.
 Imorgon väntar mitt sista träningspass för en liten bit framöver, jag har ju en operation att vänta nu i veckan. Inget allvarligt och ska bara operera bort livmodern som bara ställer till massa problem nuförtiden och vet inte ännu hur länge jag måste vila från träningen. Lilla Isa kör på ordentligt på gymmet 💓 


Mina tjejer kommer fortsätta träna på gymmet utan mig på ett tag, riktigt duktiga är dom. 
Uppmuntar dom alltid att köra både konditionsgrejer och styrka på gymmet. Tjejerna är olika och Isa vill gärna fastna på enbart styrketräning och Nicki fastnar gärna enbart på konditionsredskapen, så man får vara med och pusha lite att köra båda.  

Vi människor mår bra att röra på oss, och barn är inga undantag!

💓   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *