Okategoriserade

Bak- o göra godis dag….

Det är väl klart vi ska ha lite bak- o göra godis dag med barnen innan jul, det ser ju så gott ut o när andra håller på..  Sagt o gjort, vi hade det idag.. Förutom att jag höll på att få nervsammanbrott(fast det får man ju inte visa) när sjutton händer skulle hålla på o kladda samtidigt så brände jag första plåten med kakor……. o sen den andra…… Korintkakor!!!! Svåra kakor det där…….. Vi gör kolor istället, mmmmmmm.. Goda pepparkaks kolor, bara namnet fick det att börja rinna i truten… Missade tempen i några minuter o så var dom stenhårda, bara att kasta om man inte ville att plomberna skulle flyga iväg.. Nu kommer jag köpa både fika o godis till julafton, annars skulle jag få hålla på en vecka för o få till nåt!!!!!!! Som sagt, baka är inget för mig!!!!!  

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *