Okategoriserade

Att skratta när man inte får….


Imorrn släpps nya Samsung Galaxy S7 Edge – Guld, o jag ska va först på plats när sms:et kommer!!!!! Gjorde ett ”förköp” för ett par veckor sedan, o med sig får man också ett par Gear VR-glasögon.. Ursäkta men vad fan är det för nånting??????

Knivskarp kamera, större batterikapacitet o mycket mycket mer mums!!!!!!

Jobbigt har det varit att vänta, speciellt när min nuvarande lur ser ut såhär!!!!

Idag har jag jobbat mer än hela dan typ, tog en sen snabblunch med en kollega.. Vad som händer är att vi sitter alltså helt ensamma inne på en stor resturang när det helt plötsligt kommer en människa o sätter sig exakt bredvid vårt bord.. Han satte sig så nära mig så vi nästan slog armarna i varandra, o det var ju det som var så komiskt.. O att han sen var den största människa jag sett i hela Örebro Län gjorde verkligen inte saken bättre……….. Skak-stadiet var värst, ni vet precis innan man spricker!!!!! O när jag skulle försöka skärpa till mig o ska försöka föra ett samtal med min jobbarkompis så sitter hon också o skakar, herregud det höll på att gå åt helvete rent ut sagt!!!!!! Sen ringde telefonen o räddade upp situationen o jag kände mig som en liten snorunge som inte kunde sluta skratta….

Imorrn är jag ledig, har några saker att fixa som inte kan vänta en enda dag längre!!!!!!  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *