Hälsa och träningsglädje,  Livsstil,  Träning,  Träning 50+,  Träning och hälsa

Äta för att träna

Visst ska man våga köra hårt på gymmet, men igår tror jag att jag körde lite föör hårt med för lite mat i magen. Käkade jättetidig frukost och lunch innan det bar iväg till en bokad tid inne i Örebro, drog ut på tiden och jag åkte direkt till gymmet och körde ett hårt styrkepass med Nicki utan att ha ätit nåt på flera timmar. Usch kände direkt efteråt, mådde illa och blev alldeles skakig. Känner fortfarande av det lite grann så det ska bli skönt med en vilodag idag och få återhämta sig. Det blev en liten miss maten bara 😄

Det är så viktigt med maten när man tränar, viktigare än vad man kunde tro!

Vad tränar du? Eller funderar du på att börja träna? Som jag gjorde i flera år innan jag äääntligen tog tag i det.

Bästa jag gjort att komma igång! Sätta målet lite längre bort och tänka hållbarhet, det är det man måste göra i den här åldern om det ska fungera med ork och vikt.Ta hjälp av nån kompis för att komma igång, eller nån i familjen som duktig på att träna. Eller som jag gjorde, tog hjälp av en pt.

Sen finns det det ju dessa gruppass också, dom verkar roliga. Där är ju en även en kunnig person i rummet som kan hjälpa en med olika tekniker. Ska prova det också nångång tänkte jag, men det verkar ändå som jag har hittat min grej. Gymmet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *