Okategoriserade

Årets näst sista dag


Målar sällan klorna, men ikväll jag slog till o målade dom röda till nyår..  Rök snabbare än kvickt, fy fasiken jag kände mig som en riktig käring(vilket jag i o för sig är)


Så, nu känns det mycket bättre =)


Vi ska vara hemma imorgon o fira in det nya året med några kompisar.. Har förberett det som går, sen startar vi kvällen imorgon med att laga menyn tillsammans när alla har kommit.. Barnen har både bestämt efterrätten o tar hand om den, o vi vuxna vet inte vad det blir =) 

Nyårsdukningen kommer varken glittra eller vara överdådig då jag har haft influensa sen julafton, o inte orkat ta tag i det.. Nu är min man dålig, men han håller sig på fötter o preparerar sig med allt jag vet inte vad..

Nu laddar vi för ett nytt år!!!!!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *