Okategoriserade

Är pappa glad är jag glad..

Det har varit turer på snart ett helt år innan min pappa idag fick sin permobil.. Han fick en som var utprovad o klar av ”Hjälpmedelscentralen” i Örebro innan sommaren, men då tyckte nån krångelmaja inom hemtänsten att han inte kunde styra ordentligt med just ett styre o med ena armen halvt förlamad.. Så nu skulle ha få en permobil med joystick istället… Kan ju tycka att den med styret varit bättre för honom så han fick jobba med armen, men å andra sidan kanske han hade blivit en fara i trafiken, inte vet jag.. Nu har den iallfall kommit o han kan åka ut o träffa människor, åka till oss, handla, fika mm…. Härligt att han kommer få ett ”liv” igen…=)))) Nu vill jag bara få in honom o flytta centralt i stan också då han bor en bit utanför, så man slipper oroa sig att han ska vingla av vägen nånstans ute på gärderna….=)

Tänkte imorse att det är nog fan bäst jag ringer till det där Bauhause o kollar om dom har nåt golv kvar innan jag börjar kånka det där tunga eländet som blev fel igår.. Efter att ha suttit o väntat i en timme o tio minuter o fortfarande ingen hade lyckats hitta luren på det där stället så slängde jag på o åkte dit…  Alltså jag ger snart inte en krona ens för det där stället…;) Att jag ens gör det nu, sist jag var där o stod i kassan var det ett tjafs mellan kassörskan o en kund, där kassörskan i stort sett idiotförklarade kunden utan större anledning… Själv tycker jag hon ska ha borde jävligt klart för sig att kunden alltid har rätt hehe….

O det blev ju inte bättre o åka dit idag…;) När jag kom dit var golvet slut… Skulle komma in den mer den tjugonionde, o skulle iallafall lämna tillbaka dom paketen som blev fel igår… Ett av paketen skulle jag inte få tillbaka pengarna för att det var bruten förpackning… Förklarade att jag blev ”lurad” av en försäljare igår som var helt säker på att det var rätt golv, men det spelade ingen roll vad jag sa.. O det värsta av allt var att hon pratade med mig som att jag var en liten trotsig snorunge haha… Då blev jag förbannad på riktigt men iiinga pengar tillbaka för brutna förpackningar var tamefaaan det enda hon kunde säga, o det sista jag sa till henne innan jag gick var att jag kommer tillbaka om en stund för det där golvet kommer jag inte betala, så är det bara.. Ut i bilen o ringde huvudkontoret, inga problem o två minuter senare kunde jag gå in o hämta resten hehe… Ibland lönar det sig att hetsa upp sig…..;)

Vidare o köpte nya bänkskivor i svart mineralmönster och en rund diskho i stål… Helt annat mot vad vi haft innan, hoppas det blir bra.=) Micke håller på o skruvar för fullt så vi åtminstone får igång vattnet i köket ikväll…=))))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *