Okategoriserade

Apan satt i granen..

Så mycket snack o skriverier o 5:2 dieten, till o med på nyheterna imorse.. Här äter man äter i fem dagar o sedan fastar i två.. Det är väl klart som fan det kommer leda till ätstöningar.. Osund relation till mat sätter sig på hjärnan o man blir besatt av att äta fast ”man inte ska”… Visst man ska gå ner i vikt om man behöver, övervikt gynnar ingen o det kostar mer än det smakar.. Men jag tror tamejfan vi naturligt smala människor tänker annorlunda än tjocka.. Jag skulle jag kunna skriva en bok på ett halvt A4 hur man blir/håller sig smal.. Lägg förfan ner besticken efter halva måltiden o känn efter om du är mätt, man måste inte äta upp allt.. Ät inte efter klockan sex, om du inte måste.. Enkelt!!!!.. Sen skadar det ju inte om man rör lite på ”påkarna” också….;)

Det är inga problem att hitta ett hundpensionat om man har en liten Cocker Spaniel eller nåt , men det när det gäller Sankt Bernhard då är det värre.. Men efter o ha tillbringat halva förmiddagen i luren så har jag hittat det mest perfekta stället till Berne, nu när vi åker till USA i tre veckor.. Inga otäcka boxar dom ska sitta o uggla i utan dom springer fritt i stora hängen tillsammans med andra hundar, o sen får dom följa med familjen hem till huset kvällar o nätter o sova inomhus.. Han kommer få det bra gubben, men hörni glöm inte söndagssteken framme bara hehe..

Mycket riktigt så ligger grannens hus ut på ”hemnet” nu.. Som sagt har vi haft samma grannar i snart femton år o det har varit bra..  Tänk om det blir några fisförnäma jävlar som gnäller att man inte klippt gräset, eller nån som ska ha blinkande julbelysning i hela trädgården…. Egentligen skulle man plantera töjor redan nu, dom finns väl o köpa på två meter.. Kärringen ska flytta om en månad….=(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *