Okategoriserade

Äntligen kunde vi umgås

Hallå! Vilken härlig fredag när jag äntligen kunde få umgås med min mormor(som nyligen fyllt 99 år).

Efter gymmet och en frukost och dusch imorse så tog jag bilen och åkte och plockade upp henne, så att hon fick komma ut efter att nästan ha suttit ensam hemma i flera månader. Usch jag mår dåligt bara jag tänker på det!

Men nu kommer det bli mer av den varan 🤗

Varje fredag storhandlar jag på Willys så vi började där, i 1 1/2 timme pinnade vi på därinne och hon klagade inte en enda gång ❤ Hon handlade lite själv och hon tyckte det var så skönt att komma ut ❤

Sen fortsatte vi till vår Galleria där vi handlade lite till och sen slog vi oss ner på Espresso House för att ta en lång fika och sitta och snacka lite, supermysigt ju!

Inget fikabröd till mig men jag lyxade till det med en latte!

Fantastiska mormor Anna-Stina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *