Okategoriserade

Andra år åkte den ut….

Jag var ju inte piggast på detta jordklot när vi skulle till min 94-åriga mormor o släktfika igår.. Fast med en dunderförkylning med lite feber gick det bra några timmar med ett par alvedon.. Mormor hade bakat o bullat upp som vanligt, men jag rörde inte en enda bulle, kaka eller godis..Man åt alldeles för mycket på julafton o man behöver inte hålla på o trycka i sig var o varannan dag bara för att det är jul..


Vilar, vilar o vilar o dricker mycket vatten, så man är frisk till Nyårsafton..

Gubben tycker dessutom att jag är den jobbigaste som finns när jag är sjuk, han säger att jag berättar o ”talar” ut min sjukdom hehe..

Granen står sig fin o barrar knappt, kommer nog få stå till tjugondag Knut… Andra år har den åkt ut dan efter julafton..  

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *