Okategoriserade

Altanfix

Hallå! Vila och massage är nog att ta till när man har ont i benhinnorna. Sprang dumt nog imorse också eftersom Nicki är den enda som inte fått svar ännu på sitt coronatest, så inget gym för mig ännu. Istället för löpning får cykling ta över imorrnbitti om hon inte fått sitt resultat, för det måste väl benen ta mindre skada av eller hur?

När Isa fick sitt resultat från coronatestet igårkväll så bröt hon ihop och slängde sig runt halsen på mig, hon grät och grät och tårarna ville aldrig ta slut lilla gumman 😄❤ Det var negativt såklart! Hon har tyckt att det var så jobbigt att vara ensam i sitt rum i flera dagar och inte få vara med oss. Måtte vi få det där sista svaret ikväll så att vår son kan komma hem igen också ❤

Det var nog många som kunde njuta av vårsolen idag ☀ Vilken tur man kunnat hålla på utomhus i det fina vädret iallafall i dessa karantäntider, vi gick inte in förens sent ikväll. Skurat hela altandäcket och alla möbler idag, grillat och umgåtts.

Jag längtar att få fixa fint med växter och så, lite för tidigt ännu. Hade visst glömt tagit in mina olivträd som jag bara skulle ta ut för dagen på påskafton när vi hade släkten här, men det ser ut som att dom har klarat sig så dom får vara kvar.

I Summer Shred gruppen på facebook så har jag sett att många ätit denna glass på helgerna. Nu har vi snart kört i åtta veckor och jag har inte ätit nåt som har med godis att göra, så idag provade jag denna goding i solen =)

Att den är sockerfri hade inte ens gissat i ett blindtest, väldigt god faktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *