Träning och hälsa

Älska måndagar

Efter sjunde och sista passet på gymmet igår så kunde jag knappt gå ut därifrån 🥵🤣 Gud vad jag slitit med denna helgutmaning, trodde benen skulle gå av på mitten av allt detta springande och cyklande och maskinroddande i tre dagar i rad 😄 För att jag överhuvudtaget skulle kunna fortsätta röra mig igår så fick jag slänga i mig en ipren innan vi åkte iväg på nya äventyr.

Men älska måndagar när man får åka ner och köra ett styrkepass igen. Visserligen skulle jag köra ben men det var helt underbart! Marklyft och åter marklyft, Kb-swing och roddmaskin. Känner mig pigg och stark efter dagens pass 👊👊👊

Har ni nåt barn som tar studenten i år? Vi ville ha en fotograf för vår dotter som tar studenten i år så det var hög tid att boka in det nu. Vi ska ha fotografen samma dag som hon tar studenten. Ta lite fina bilder ute i naturen om vädret tillåter, dugga lite får det göra men spöregna får det inte göra. Därför fick jag jaga ett vitt paraply på nätet som kan tänkas passa hennes outfit, pust mycket smågrejer som ska fixas. Sen vill vi ha kvar honom en stund när alla gäster har kommit för lite mingelbilder, för man glömmer ju alltid fota själv. Kommer ihåg när vår son tog studenten, har alldeles för lite minnen från när han tog den för ett par år sedan. Och det misstaget vill jag aldrig mer göra om igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *