Okategoriserade

Allt vänds upp och ner

Godmorgon! 2020 har varit väldigt konstig, minst sagt! Vi har tagit oss in tre månader och världen är helt annorlunda och allting vänds helt plötsligt upp och ner.
Värre och värre blir det och man vågar knappt lyssna på nyheterna längre, men man måste för att hålla sig informerad. Det här skiten skakar hela världen just nu.

Lite glitter och glamour kan behövas i dessa dystra tider. Satt bänkade framför tv:n och Lets Dance i helgen. För det första så sitter våra tjejers danslärare i Lets Dance juryn igen, och för det andra så fick Lets Dance det första samkönade paret. Det ville vi inte missa 💓


Det gäller att ta sig för saker när man bara går hemma och strosar och försöker undvika att träffa människor, i den mån det går förstås.

Långa frukostar framför tv:n på helgerna t ex.

Igår tog jag tag i en ordentligt städning och rensning i sovrummet. Tvättade täcken, kuddar och madrasskydd. Rensade linneskåp och lådor.

Visste ni föresten att man kan ”kemtvätta” sin bäddmadrass (lite svårt att få in den i tvättmaskinen) med bikarbonat? Bikarbonat binder fukten och tar bort dålig lukt. 
Strö bikarbonat (med hjälp av en sil) på bäddmadrassen, låt ligga nån halvtimme och dammsug sedan upp det.
Sen vänder jag på den och gör samma sak efter nån månad igen.


  
💓 
  Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *