Recept

Alla Hjärtans Dag

Annons/reklam för LYKO

Söndag och Alla Hjärtans dag! Ska ni mysa till det med något gott idag? Jag ska laga en god middag, här har familjen valt Jennie Walldéns Tonkatsu. Den har verkligen blivit en favorit hemma hos oss också. Sen blir det att slå till på nån efterrätt, inte ofta det händer!

Hela helgen har vi tränat och idag har iallafall jag vilodag, tror tjejerna skulle iväg till gymmet senare idag.

Satt precis och funderade på om jag ska dricka mitt Kreatin även på vilodagar, det har jag gjort hittills. Hm måste nog ta reda på det!

Igår var jag iväg med Isa till vårt fina köpcentrum, skönt att komma nånannanstans än till gymmet eller mataffären nuförtiden. Hårprodukter var slut och Isa behövde nya byxor. Dom där små benen växer så det knakar nu.

Isa var överlycklig att några byxor passade henne från Bik Bok. Hon har sprungit och trånat därinne många gånger men inget har passat, tills nu! Så snacka om att hon var glad!

Jag gick tillbaka till en gammal favorit som jag inte använt sen jag klippte av mig håret tror jag, det här är det bästa tycker jag för att trassla ut långt hår. Jag håller ju på att spara ut det igen, inte för långt igen men trivs inte alls i det kortare.

Nu med 15% rabatt, du hittar produkterna här

Dags att sätta fart denna söndag, tjejerna ska på dansträning och jag ska med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *